Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Vér H. Cecília

Tel.: 06/20-463-7400

  

Hotline/terméktámogatás

Vér H. Cecília 

Tel.: 06/20-463-7400

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

szombaton és vasárnap zárva

Cím, elérhetőség

Maróti Könyvkereskedés Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

Autodata belépés
Facebook
Legújabb frissítések
Autodata D&R Demo

Hírek

Autodata Motorkerékpárok frissítés

182 frissítés érkezett az Autodata Motorkerékpárok adatbázisába a műszaki információk 123 típusára motorkerékpárokhoz és robogókhoz. A frissítés az alábbi motorkerékpárokat érintette:

Read more ...

48 éve alapult az Autodata

48 éve, közel fél évszázada alakult az Autodata Limited cégcsoport, amely ma már Európa vezető járműipari adatbázis forgalmazója. Központja Nagy-Britanniában, Maidenheadben található.

Read more ...

Frissítés hibrid járművekre

Az Autodata is rendkívül fontosnak tartja az alternatív meghajtású autókat és frissítésként feltöltötte a következő hibrid, elektromos és LPG gázzal hajtott gépjárműveket az online rendszerbe:

Read more ...

Frissítés Volvo modellekhez

A Volvo modellekhez jelentős frissítések érkeztek ebben a hónapban, mivel a vezérműlánc és a kiegészítő öv intervallumát a 2,0 literes dízelmotorokhoz csökkentették, hogy megfeleljenek a Volvo legújabb szervizjavaslatainak.

Read more ...

Vakáció

Elérkezett az egyik kedvenc évszakunk, mikor mindenki megkezdi a jól megérdemelt szabadságát. A mi kollégáink is most néhány napra búcsút vesznek a Maróti Könyvkereskedés Kft.-től és a munkától, DE

Read more ...

Kapcsolódó oldalak

Az Autodata egyik kiemelt célja, hogy a technikai információk elérését olyan gyorssá és könnyűvé tegye, amennyire csak lehetséges. Így ahelyett, hogy az információt vadásznák, több idejük marad a munkavégzésre egy gépjárművön. Idén egy újdonsággal segíti Önöket az Autodata a ’Kapcsolódó oldalak’ linkek által.

Read more ...