Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Vér H. Cecília

Tel.: 06/20-463-7400

  

Hotline/terméktámogatás

Vér H. Cecília 

Tel.: 06/20-463-7400

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

szombaton és vasárnap zárva

Cím, elérhetőség

Maróti Könyvkereskedés Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

Autodata belépés
Facebook
Legújabb frissítések
Autodata D&R Demo

Hírek

Készülnek a kreatív anyagok

A 2020-as Autodata naptár mellett még sok más kreatív anyaggal készülünk Önöknek, például tájékoztatók és könyvjelzők formájában. A stílusos és egyedi tervezésű termékek nem csak szép kiegészítői, de praktikus elemei is irodaszereinknek.

Gumiabroncsok és keréktárcsák digitális szaktanfolyam

Idén ősszel elindítottuk a Gumiabroncsok és keréktárcsák digitális szaktanfolyamát is. A Marsoval közösen összeállított tananyag segítségével minden szakember megszilárdíthatja eddigi ismereteit és új, technikusok és mérnökök által összeállított, ellenőrzött legkorszerűbb ismeretekhez jut.

Read more ...

2020-as Autodata naptár

Elbúcsúztunk a nyártól, beköszöntött az ősz is. Már a jövő évre is készülünk, és hogy segítsünk Önöknek is tervezni, ezért megjelent a 2020-as Autodata naptárunk.

Read more ...

Elindult az oktatás a taneszközökön

Taneszközeinken nincs megállás, egymásnak adják a műszereket a szakemberek! A gyakorlati oktatáson kizárólag azok vehetnek részt, akik sikeresen elvégezték az Autóvillamossági alapozó digitális szaktanfolyamot.

Read more ...

Jozi és Miki

Mivel is kezdhetnénk az őszt, mint egy esküvővel! Elkelt egy újabb kolléganőnk. Maróti Jozefina és Diósy Miklós kötötte össze életét szeptember elején. Esküvői fotózásukat munkahelyükön, a Maróti Könyvkereskedésben kezdték, mely közös szenvedélyük helyszíne is. Sok boldogságot kívánunk Nekik!